Modele kabina dushi

Leshojini kabinat me Mure transparente. ATO duken mrekullueshëm në dyqane të gypave, por në jetën e përditshme do të sjellë shumë shqetësim: stries dhe UJIT pikat janě të dukshme për ta. Ju do të duhet të përballeni çdo ditë moi divorcet me Sapun dhe nevojën për të lære kabinë pas çdo Dushi. Kabinat e Matit duken élégant dhe Elegante, NUK Ju duhet të kujdeseni për ATO me kujdes si MODELE nga qelqi. Kabina Dushi, e pajisur me teknologjinë më të Fundit, janě një alternativë e shkëlqyer dhe një zëvendësim i shkëlqyeshëm për opsionet tradicionale, kështu që ATO përdoren më shpesh. Kushtoj vëmendje! Dushi NUK është i ndarë nga pjesa tjetër e hapësirës së banjës nga dera, zakonisht Kat në dhomë ka të njëjtin nivel. Megjithatë, Kjo NUK do të grumbulluar ujin në sipërfaqe të formuar pellgje, dhe përzier menjëherë, të kryer Kati shtresë gravitetit drejt vrimë ikjen. Kabina Dushi duket Elégant, ATA përshtaten në stilin e Wíshëm që keni zgjedhur. Popullariteti i pneu mbetet i lartë për më shumë se 20 vjet. Në shitje NUK janě Gjithmonë Model të RI të përmirësuar, në të cilin një Grup i funksioneve në gjendje të papritur të gjithë: mënyrat e ndryshme të ofrimit të UJIT, Soup shtesë (Funksion radio marrjen e thirrjeve hyrëse dhe Duke dëgjuar muzikë), masazh. Në kabina më të shtrenjta ka Edhe një Funksion sauna. Zakonisht dizajni i shëm i dushit bëhet në varësi të asaj që do të jetë kabina. Modelet moderne kanë forma të pazakonta dhe janě shumë të ngjashme me Pajisjet e teleportimit që Mund të shihen në filma për të ardhmen.

Prandaj, duc përdorur kabina të Tilla, është më mirë të zgjidhni një Stil të teknologjisë së lartë. Në këtë Rast, pronarët kanë shumë opsione dhe NUK ka vështirësi të veçanta. Kabina të mëdha, të pajisura me gjithçka të nevojshme JO Vetëm për të larë, por Edhe për t`u çlodhur shpesh instalohen në mes të banjos. Në Qendër zakonisht kanë dushe cilindrike me një dizajn të pazakontë. Dushi PA një paletë Mund të jetë e pajisur si në një shtëpi Private, dhe në një apartament të rregullt të qytetit, ndërsa madhësia e banjo NUK është aspak e rëndësishme. Kjo është një zgjidhje universale e dizajnit që theons stilin, origjinalitetin dhe moderntetin e dieushëm.