Modele thonjve 2017

Manikyr i pakalueshëm është një pjesë Integrale imazhi i femrës. Industria moderne e bukurisë ofron një sërë opsionesh të dizajnimit të thonjve për 2017, fotografitë e të cilave janě paraqitur në faqet e faqes sonë të internetit. Kjo Mund të jetë e kufizuar ose luksoze ekskluzive. Gjëja më e rëndësishme është të MOS humbësh në këtë larmi dhe të gjesh diçka që i përshtatet. Një ton i Tillé afrohet në mënyrë të përkryer Nën urdhra të zinj, të bardhë dhe të ndritshëm të një hije Dielli. Përveç kësaj, të verdhë të ngopur Mund të përdoren Vetëm në dizajnin e thonjve ose në kombinim me opsionet e Tjera të ndritshme të ngjyrave të kuqe, të Zezë, Portokalli, Kafe. Sipas stilistëve, PA këtë ngjyrë të modës të llak në verën e 2017, asnjë Fashionista që NDJEK me vëmendje tendencat e fundit të modës Mund të menaxhojë. Të Tilla të ndritshme ngjyra pastel vernis à ongles 2017 në këtë fotografi: Mbetet në Trend në pranverën e 2017 në hartimin e xhel-llak thonjve-manikyr Syri i maceve. Veçantia e SAJ konsiston në paraqitjen në thonjtë e një accumulé të ylbertë që theez thellësinë e ngjyrës dhe krijon një vëllim. Paleta ngjyra e ngjyra të gozhdë polonais SY Mace në muajt e fundit është zgjeruar në mënyrë të konsiderueshme për shkak të popullaritetit të Madh të kësaj teknike. Në prodhuesit e xhel-llaqeve Mund të gjenden të kuqe, jeshile, Blu, ngjyrë Kafe, të Zezë, argjend, Ari dhe shumë ngjyra të Tjera. Xhel-llak Magnetik siguron një Fluturim të Madh të fantazisë për të krijuar një dizajn gozhdë. Duke eksperimentuar me një Magnet, Mund të krijoni MODELE të ndryshme: Lule, gjemba Leopardi, valë, Zig-Zagi, yje dhe të ngjashmet.

Për manikyr, Syri i maceve me ekzekutim Tradicional është një shirit në diagonale ose Vertikale në mes të gozhdës. Është e mundur që të MOS kufizohet në një accumulé të thonjve dhe të shtohet me ruiner vegjetativ ose gjeometrik. Për Modelet e mëdha, është më mirë të veçosh një Gisht dhe të theksosh atë. Manikyr origjinal me Lulét e Vogla të Lara Luan, të cilat janě AQ aktuale në sezonin e pranverës.